Påskfest i KF-Länken Hörby!

Efter årsmötet detta år har en del ändrats till det bättre hos oss i Hörby. Tack vare att vi fick en kvinnlig ordförande tycker jag att "klimatet" har blivit mjukare på något sätt. Man kan se ett öppnare samarbete med omgivande föreningar. Tyvärr måste jag erkänna att vi "gamla" stofiler(män) har svårt att ibland släppa kontrollen och det kan låsa sig i längden.

Föreningen hade en lyckad påskfest tillsammans med kamraterna i Höör. Det är glädjande att vi åter fått igång vårt gamla och mångåriga samarbete, lovar gott för framtiden. Med enkla lyckades "kökspersonalen" få ihop en skaplig måltid. Starten på eftermiddagen var lite rörig, men det ordnade upp sig i god Länkanda.

Vi kom i ordning och kunde sätta oss till bords.

På grund av att vi var några fler än vanligt blev det nödvändigt att använda "trivselrummet" som normalt bara finns där till det behövs.

Förhoppningsvis blir det slutet på min karriär inom Länkköket i Hörby, men som alltid osvuret är bäst. Vi mer erfarna måste vara beredda att lämna plats till nya och hjälpa till i början så nytt folk kommer in i verksamheten på ett "naturligt" vis. Det är i mina ögon en form av skyldighet och bör därför ingå i god Länkanda i vårt motto. Jag kommer själv ihåg hur besvärligt allt blev när Henry avled, han gjorde mycket i det tysta och bland annat insåg försent hur mycket kunskap som bara försvann. Men jag hoppas att jag lärde mig och nu gör rätt när det är min tur att lämna över.

Hur som helst blev påskfesten lyckad.

Efter kongressen väntar Årets höjdare, nämligen Länkens Dag. Detta år samlas vi i Eksjö.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.10 | 12:02

Kom och se Trasslet ikväll kl 18.00 på Kommunhuset. En föreställning om när känslorna inte längre får plats i kroppen! Gratis!
info på facebook Trasslet Hörby

...
03.10 | 02:05

Hej
är lokals golden livs ledig

...
16.05 | 14:05

Måste berömma Tommy för en fantastiskt fin hemsida. Så ska en hemsida se ut.
Vår egen är inte mycket att skryta med!!

...
23.11 | 14:42

Hej när ska ni lägga bilderna från nine ball tävling som vi spelade sist i Landskrona?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS